Moedermelksieraden

De borstvoedingsperiode is een hele bijzondere periode. Of je nu kort of lang voedt, het is een periode die je heel bewust meemaakt, samen met je kindje. Voor de een gaat deze periode heel makkelijk, zonder tegenslagen, de ander heeft wat meer moeite met voeden. Elke borstvoedingsperiode is uniek en veel vrouwen vinden het moeilijk om deze periode achter zich te laten en af te sluiten. Daar is wat op gevonden: moedermelksieraden.

Wat zijn dat?
Moedermelksieraden zijn sieraden, waarin een beetje van je eigen moedermelk verwerkt is. Het kan gaan om een ketting, een armband, bedeltjes voor aan een armband, een ring of juist oorbellen. Er zijn talloze mogelijkheden, die jou een blijvende en tastbare herinnering aan je borstvoedingsperiode geven. Wanneer je interesse hebt in zo’n sieraad, wordt er altijd gekeken naar je persoonlijke wens. Via MOM-moedermelksieraden worden de sieraden speciaal voor jou gemaakt, waardoor ze naar alle wensen aan te passen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glitters, een gedroogde bloem, een combinatie met placenta of bladgoud. (MOM-moedermelksieraden, s.a.)

Hoe gaat het in zijn werking?
Nee, je hoeft niet helemaal je moedermelk te gaan brengen. Je kunt je moedermelk gewoon opsturen. Dit kan bijvoorbeeld in een goed afgesloten flesje of spuitje. (MOM-moedermelksieraden, s.a.)

Prijzen
De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van je wensen en de sieraadkeuze. Gemiddeld kost zo’n sieraad 100 euro. Er zijn verschillende sites te vinden op internet met moedermelksieraden. ‘MOM-moedermelksieraden’, maakt bijvoorbeeld hele mooie creaties, die zeer betaalbaar zijn en compleet aan je eigen smaak aan te passen. ‘Moedermelksieraden’ en ‘moeders mooiste sieraden’ zijn wat luxere sites en hebben dan ook duurdere sieraden. (MOM-moedermelksieraden, s.a.; Moedermelk-sieraden, s.a.; Moeders mooiste sieraden, 2015)

Conclusie
Om je borstvoedingsperiode af te sluiten met een tastbare herinnering, kun je een prachtig sieraad laten maken met je eigen moedermelk daarin verwerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bron: MOM moedermelksieraden
Bron: MOM moedermelksieraden

Bronnen
Moedermelk-sieraden (s.a.)
Gevonden op het internet op 8 april 2015 via https://www.moedermelk-sieraden.nl/ringen

Moeders mooiste sieraden (2015)
Gevonden op het internet op 8 april 2015 via http://www.moedersmooistesieraden.nl/c-2744730/moedermelk-sieraden-kettingen/

MOM-moedermelksieraden (s.a.)
Gevonden op het internet op 8 april 2015 via http://www.mom-moedermelksieraden.nl/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s